Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #502425

kezdünk színovonaltalan diskurálásba fogni. Kérlek olvass előbb, aztán írj, pláne érvelj. Olvasd el szépen részeltes életrajzot vagy amit hitelesnek tartasz. Nem állított ki semmiféle szülői pénzből első szériát. Butaságokat olvashattál.

Igen, Amerikában, ahogy nálunk még most is, akkoriban is ott is látogathatóak voltak az előadások, szemináriumok, teljesen ingyen, csak nem mehettél vizsgára, nem kaptál róla hivatalos elismerést stb. Ma is így van ez itthonb is: nem kell ahhoz beiratkoznod sem egyetemre, hogy látogass órákat. Ő sem volt beiratkozva, mikor magára szedte, amilyen tudásra szüksége volt.

Kapcsolatokra is írtam, hogy nem ott szerezte. Nem ott ismerkedett meg Wozniakkal sem.

Jól van, lehet kötekedni. Tudod jól, mire gondoltam. Nem HAGYOMÁNYOS alkalmazott, vagyis nem egy főnök vagy tulaj mondja meg mit csináljon, a lényeg, hogy felvehet nyugodtan annyi pozícióba ember, amennyibe csak akar, és a feladatai többségét elvégeztetheti másokkal.

Egyébként magam se vagyok alkalmazott a saját cégben, sőt külső szerződéses se. :) Ugyanis van olyan, hogy nem kérsz fizetést és csak osztalékért és nyereségért végzed az ügyvezetői feladatokat. Bizony, ez is gyakori. Nem tudtad?