Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #501931

Jobs semmit nem kapott a szüleitől a cégalapításra. Minden szülői pénz az oktatásába lett ölve, amit gyakorlatilag otthagyott. Még pontosabban amíg fizették az egyetemet, semmit nem tanult belőle, csak mikor már csövezett a campuson.

Ebből is látszik, h. gyakran olyan dolgokra alapozod az elveid, amiről fogalmad sincs. Nem bántani akarlak, csak ez nagyon tipikus volt tőled: leírod, hogy nem vagy az életével tisztában, de mégis majd fél oldalon részletezel egy fiktív elképzelésedből levezetett logikát, mely már az alapfeltételezésen rögtön megbukott.

Nem, tévedés, mivel te mgad is távol állsz egy cégvezetői életformától, ezért hiheted, hogy a tőke az alapja mindennek. Rengeteg olyan üzlet van, mely minimális tőkeigényű. Épp az a lényeg, hogy mások pénzét fogd munkára, és ne a sajátodat kockáztasd.

Az exponenciális növekedés tehetséges embereknél végül a psziché eluralkodása miatt bukik meg, nem azért, amiket leírtál. Ill. az is igazl, amit írsz, de ahhoz nagyon nagy méretet kell elérni. Dollármilliók esetén kezd problémás lenni a sokszorozás, de én arról beszéltem, hogy valaki forint milliomos lehet, az pedig szerintem már 1 millió dollárral is simán megüti ezt a kategóriát. Ennek elérését pedig nem azok a tényezők akadályozzák, amiket írtál.