Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #499774

azt a véleményt osztom, hogy ha vki vmihez nem ért, az ígyis-úgyis bukik. De nem is ez volt a téma sztem.

Aki ajánlások alapján kereskedik, annak úgyis vége, természetesen ehhez nem kell forex, sem perfecto, és nem menti meg a részvény sem. Ha vki bankrv-ket vett 2007 táján, és azóta ül bennük tétlenül, ráadásul ez a portfóliójának a nagyobb hányada, természetesen csak bukhat a tőzsdén, tök mindegy, milyen felületen.

De én nem erről beszéltem. Én kiemeltem, hogy olyanok, akik a "hagyományos" tőzsdei termékekkel sikeresek, és ismerem őket, és nem kezdő játékosok, 3-5 éves összegzett forex pályafutásuk alatt nullához közeli hozamokat érnek el, ÉS ez CSAK a forex részeredményükre igaz.

Nyilván nem statisztikai minta, de az sem lehet véletlen, hogy adóbevallásokban is a forex veszteségek nagyságrendekkel rosszabbak %-osan, mint más tőzsdei termékek esetén. Az sem lehet véletlen, hogy a forex üzemeltetők ügyfeleinek rotációja is sokkal magasabb, mint a "hagyományos" brókerfelületeké.

Ha itt állítólag tapasztalt embereket arról kell győzködjek, hogy márpedig a forex kockázatosabb, nehezebb műfaj, mint pl. bónusz certifikátokkal vagy részvényekkel kereskedni, az több, mint furcsa. A napnál is világosabb, és nem értem, mi egyáltalán ezen a vitatható, hogy jóval kevesebb sikeres forex trader van, mint sikeres tőzsdén befektető.