Re: nincs cím
Kissherceg Előzmény: #498244Hali,
tájékoztatás miatt célszerű ha marad, mert hátha kevesebben lépnek a hibába.
Én egy forex robotot fogok majd hamarosan ajánlani, amit egy magyarországi brókercég fejleszt. Teszt időszak immár 4éve!!!! tart és tudtommal még mindig nem publikálták ügyfeleik felé se a lehetőséget. Azóta fejlesztik a stratégiát és az eredmény nagyon korrekt. Kizárólag hiteles, megbízható, jogszabályoknak megfelelő, engedéllyel rendelkező céggel lehet foglalkozni. Hazai fióktelep lenne szerintem a minimum elvárás... Egy ilyen robot elindítása hatalmas felelősség, mert a legjobban működő céget is tönkretehet egy hasonló történet. Az biztos, hogy ők mondjuk "perelhetők" lesznek, mert tulajdonos magyar cég, aminek tulajdonosai is magyarok.
Az, hogy partnere UBS, HSBC meg még vmi szerény bank, önmagában nekem kevés volna, de ezzel együtt imponáló.
Sajnos itt az online poker világon pedig nem illik csodálkozni. Szóval kedves résztvevők, nagyon erősen gondolkodjatok el, hogy a jobb esetben adózott pénzetekkel mit kezdtek, kire bízzátok.
Én egyelőre eddig egy FX robotot sem támogattam, azonban ez a lehetőség nagyon szimpatikus. Természetesen saját pénzük hever a kereskedési számlán és nem árulok el nagy titkot, ha kedvező hozamot sikerült az évek alatt összeszedni.
Szerintem inkább ilyenbe tegyétek a megtakarítást, ha nem akartok foglalkozni a tőzsdével. Itt a tulajdonosok és számlakezelők személyesen elérhetőek, kézzel fogható emberek. Többit tessék felejteni...
Éves hozamot nem írok, mert nincs itt az ideje és bővebb információkat se. Érdemes lesz azonban majd visszanézni a stocklandyardra, mert ha megkapom a korrekt kimutatásokat és hiteles tanúsítványokat, akkor az oldal adja hozzá a nevét.