Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #492172

megint megy a szédítés mindkét oldalról... Ez a hsz, amire most válaszolok, tartalmaz minden valóban lényegeset.

1. "a jelenlegi számok alapján a cégfinanszírozás megoldhatatlan". Ergo ha minden marad így, a cég csödbe megy.

2. "van projekt- és refinaszírozás..." Van. Csak meg kell szerezni, rádásul olyan áron, hogy a költségeit képes legyen kitermelni profitból a cég. Ezt senki nem tudja, összejön-e. Tehát ez KOCKÁZAT.

3. "tökét is lehet emelni". Így van. Fognak is, mert val.szeg. máshogy nem találnak elég olcsó forrást. Ez a jelenlegi részvényeseknek KOCKA.

Továbbá a vízfej leépítésröl annyit, hogy az IT-tagok béremelése elvitt x kirúgott ember teljes fizetését. Ezért is mondtam, h. nagyon rossz üzenet. Végtelenségig nem lehet bért csökkenteni, ez korlátos terület, pláne a cég finanszírozási ktg-ei mellett törpül el.

Summa summarum a jelenlegi részvényes, mikor tart ebböl papírt, akkor zsákba vesz kockázatot a négyzeten + csödveszélyt, mindezt azzal szembeállítva, hogy talán lesz olcsó forrás, és korlátozottan lehet még müködési ktg-et csökkenteni.

Na aki ilyen alapján ilyenbe fektet, az vérspeki (mint én), de örültség befektetésként kezelni, pláne megtakarításunk nagy részét ilyenbe tenni, hagyni. Az sült bolond, aki ilyet tesz.