Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Muskatli Előzmény: #491469

Nagyon nem értek veled egyet.

Az, h AL mondott valamit és a részvény esett, teljesen független esemény egymástól szvsz.

Csődbe ment a cég, amit AL 1000%-ra írta??? NEM... Csődbe fog menni? Azért nem kizárt, de nagyon-nagyon pici az esély rá. Ma éppen, amikor 10%-ot ment az árfolyam nem számított, h állítólag szerencselovag SCS? Na és ma az sem számított, h állítólag az év üzletembere díjat megszervezte magának? Persze a nagy tulajok csak megbízták a vezérigazgatói teendőkkel, hiába ilyen nagy pernahajder ez a SCS. A hülye OTP biztos nem tudja ezt még, h kire bízta azt a pár milliárdját..

Nem azért esett a részvény, mert AL megmondta, ennyi erővel emelkedhetett is volna.

AL-lel nekem az a baj, h nem igazán rak érvet mondandója mögé csak ideböffent valamit, legtöbbször ostobaságot + jellemzően jövőbeli bizonytalan (nagyon kis valószínűséggel bekövetkező) eseményt 1000%-os tényként kezel. Kb. 3-4 hete volt (azóta sem) érvrendszer is mondandója mögött, én akkor meg is köszöntem ezt neki, h végre. Azzal lehetett vitatkozni érdemben.

Bár Former stílusa néha hagy kívánnivalót maga után, de ő jellemzően érvekkel támasztja alá a mondandóját. Nekem ez sokkal szimpatikusabb, ráadásul ő adja az arcát is hozzá....

Szóval jelentem: én eszembe véstem, h amit AL mondott és ami történt a részvényárfolyammal az teljesen független esemény és csak a véletlen műve.

Kisherceg, te nekem továbbra sem vagy objektív, de ezt már korábban is írtam. Bár ha azt szabad beírni ide minden nap, h 1000%, h csődbe megy érvek nélkül, de érvelni ellene és mellette mosónőzni pedig bűn, akkor persze csak más az elképzelésünk a fórumozásról. De Te vagy itt a nagyherceg tégy belátásod szerint.