Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: ROBOT

ZedRox Előzmény: #486391

Kedves Kelvin!

Nagyon köszönöm a hasznos tájékoztatást, és ha nem veszed pofátlanságnak, még kérdeznék Tőled -vagy természetesen bárkitől, akinek kedve van bekapcsolódni a beszélgetésbe.

*Úgy vettem ki az elsődleges-másodlagos fedezet témakörből, hogy végülis az, aki pénzt helyez egy kezelt számlás kereskedésbe, totálisan ki van szolgáltatva a bróker/kezelő kénye kedvére. Nem tudhatom, hogy neki van-e egyáltalán saját tőkéje, vagy csak az enyémmel kísérletezik, ha meg van, akkor úgyis kiszámolja egzakt módon, hol van az a határ, ahol ő 1 Ft-ot sem veszít, míg nekem dollár ezreim bánhatják az ő manővereit. És erről nem muszáj engem tájékoztatnia, nem muszáj adatokkal ellátnia. Itt minden olyan diszkrétnek tűnik, hogy még a legnagyobb hazugságokat is halkan köhécselve, szalonkörülmények között, egy korty kávéval kell tudnia lenyelnie mindenkinek, aki azt gondolja, hogy a robot pénzügyi előnyt fog neki hozni (főleg hosszú távon). És egyébként én most láttam olyan levelet, ahol a TADAWUL arról tájékoztatja az ügyfelet, hogy vizsgálatot indít, hogy megtudja, a kezelőt, az ügyfelet, vagy esetleg mindkettőt terheli a tény, hogy mínuszban állt meg a számla. Tehát nem őt, a brókert! Erre tessék figyelni mindenkinek! Természetesen a szerződésekben erről nem volt szó, és ha józan paraszti ésszel belegondol bárki, hogy lehet mínuszba menni?? Őrület...

*A kezelt számlákhoz tartozó szerződések sem feltétlenül tájékoztatnak, hogy MAM vagy PAMM a számla, illetve, hogy ezek mit jelentenek. Én most láttam csalást. Nem arányosak a tradek, nem arányosak a veszteségek. És hiába látsz minden kötést, attól még a korábbi időszakokban tökéletesen(!) arányosak voltak az eredmények a tőkékre arányosítva. Csak persze a legvégén nem...

*Nem hogy nem etikus, hanem szemenszedett haugság, azt hiszem, ez kimondható bátran. Lásd első bekezdésemben...

*Ha nincs floating, sem margin kimutatás, mégis miben bízhat az ember? Mit hihet, hogy hol tart a kereskedés, "hogy áll a buli"? Ennyire nem működhet rendesen egy robotos kezelt számla, vagy ezeknek a módszereknek ennyire piszok bróker/kezelői körük van, és ez direkt az ő jól bevált játékszerük lenne?

Gondolkozzunk, mert úgy tűnik, ez veszélyesebb és hazugabb terep, mint az ember gondolná...