Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: ROBOT

webster Előzmény: #486391

Egy kis segítségre lenne szükségem!

Ugyebár megbíztam az Irbenis LTD.-t, hogy kereskedjen a számlán. Aláírtam egy POA-t, amiben ez szerepelt ( és elküldtem a Tadawulnak ):

Unless expressly requested in writing by the Client, the Attorney shall not however be authorized to effect any payments or to withdraw any assets of the Client deposited with TADAWUL FX LTD, except as required to perform the authorized prerogatives as hereinabove. Within the trading interval period (commences on the 12th of October 2011 and ends on 31st of December 2012) the Client is authorized to process any deposits or withdrawals only in the event of closing trading positions. Trading positions are expected to be closed on 2-5 occasions per each quarter, on the execution of which the Attorney will promptly inform the client via e-mail. The Client may place a deposit or make a withdrawal within a time period of 3 days following the receipt of the e-mail. In the event that the Client does not request to deposit or withdraw, he will automatically participate in the next trading period.

Valóban az Irbenis tehet róla, hogy az általam beutalt tőkét rárakták egy olyan számlára, aminek a floatingja mínuszban volt? Meg sem fordult a fejemben, hogy nyitott mínuszos pozik lehetnek, mivel a 3. pontja a POA-nak azt mondja, hogy csak, akkor lehet a pénzt ki és betenni, ha le vannak zárva a pozik. Ennek ellenére tudok olyanról, aki kivette a pénzét pluszban, mikor ( ez utólag derült ki ) nyitott mínuszos kötések voltak.

A Tadawul kizárólag az Irbenis-t teszi felelőssé a történtekért. Véleményem szerint egyformán sárosak, mivel mindkettőjüknek tudomása volt arról, hogy az újonnan jövő ügyfelek veszik meg a jóval régebben bekötött mínuszos kötéseket.

Én úgy gondolom, hogy a Tadawul részt vett az egész storyban és nem háríthatja a felelősséget kizárólag az Irberis-re. Tudnia kellett róla, hogy etikátlan kereskedés folyik és lehetőséget biztosított az etikátlan kereskedésre.

Az ügyfelek meg lettek tévesztve a POA 3. pontjával!

A pénz elhelyezést és a kivétet a Tadawul intézte, ezért nem etikus az Irbenisre kenni az egészet.

Bár vannak olyanok, akik még nem ezt a POA-t írták alá. Nekik nehezebb bizonyítaniuk az igazukat!