Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

lyonell

Összeségében semmit nem kell nézni.Elég a valószinűség szerint gondolkozni.Minden maxon,arany,relativ bux,papirok,,kinti indexek,olaj deviz-ák,még a dollár is a japussal szemben.Nézzük melyik valószinüség szerint a nagyobb rizikó?fel vagy le? h minden maxon van,valószinüleg a fel,legalábbis nembiztos de nagyobb eséllyel felfeé marad kisebb hely,akkor?

Ha minden maxon van lehet jó stoppokat huzni,kis kockázattal.Valószinüség szerint,ngyobb nyerővel minnt fel.Akkor?

Nem biztos hog ybejön,senki nem mondta de valoszinűség alapon,van rá esély és?kicsi a bukta lehetőség.Akkor mi a hiba? Mondtam már nem kell ta,nem kell huzigálni,nem kell irányba állni,eröltetni.Nem kell gyertyákat nézni,semmit sem.Egyszerű a kersekdeés,valószinüséget kell mindig nézni,addig nagy a zavar amig nem tdod ki olvasni,aztán utána beáll a kép.Nálam most állt össze.Ma reggel ahogy felkeltem,1hete tapogatóztam addig napiztam csak.Szóval amig nincs meg a valószinüség számitásod,addig napizni kell ahogy megvan,meg kell próbálni,hisz igy mindig keresel,és ha ha ez bejön akkor nagyobbat is,a sok kicsi mellém,összeál a profit.És ha nnem jön be,akkor kicsi a bukó,és a sok kis trade ellensúlyozza.