Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: fórum válaszok

csapa Előzmény: #449

Ezek jó ötletek egyetértek vele!

Más!

Úgy gondolom, hogy akik most rendszeresen itt vannak azok jó része többnyire valamilyen formában érintettek az OTP papírok kereskedésében vagy valamelyik blue chipben. Ezért érdemes lenne megfontolni azt, hogy a kereskedési időben lehetőleg szakmai jellegű, (TA, Funda, hírek, "pleytkák", stb.,) infók jelenjenek meg lehetőleg, pl. mellőzzük az opel szerelést meg a zászló lengetést, politizálást, mások személyiségének értékelést,stb. Nyilvánvalóan kereskedési időn túl is aktív lesz majd ez OTP topic , ez már most látszik, és akkor normális hangnemben, személyeskedés mentesen is eszmét cserélhetünk ugyan ezen topicon a cserebogarak nemi életéről is akár.

Magam részéről én ennek leszek a híve, igaz vélhetően nem túl sokszor fogtok hallani tőlem mélyreható szakmai elemzéseket, hiszen kezdő vagyok és gondolom, majd 21-2-3 év múlva már talán én is rendelkezem majd használható ötletekkel, tanácsokkal. A nyugodt hangnem és a másik ember tisztelete és segítése nálam alapból következik, abban reménykedem hogy itt végre ezt is megtalálom. Ennek a fórumnak a népszerűsége kódolható, mégpedig rövid időn belül. Talán érdemes lenne néhány alap dolgot, elvárást közzé tenni majd esetleg.