Regisztráció Elfelejtett jelszó

törölve

Aki szerint a zsindex zsidózás, az vegye a bátorságot és jelentse fel az indexet zsidózásért, ugyanis ezek szerint ők zsidóznak a leghangosabban.

Én soha nem feltételeztem volna eddig az indexről, hogy zsidózik, de ti ezt is jobban tudjátok :)

Csak a szokásos módszer, túl kényes a téma egyes lényeknek, és mindenáron addig kavarják a híg fost a saját beszólásaikkal, amig valamire rá nem lehet fogni a zsidózást, hogy ellehetetlenítsék a hozzászólót, és ilyenkor már a szemenszedett hazuságtól sem riadnak vissza. Olyan ez mint a mocsár, ha nem szólsz, azért húz le, ha szólsz, azért húz le. Tipikus undorító módszertan, de hát, aki nem értette eddig a HAMVAZS működését, az most megértheti.

Szívem szerint ha lenne valódi moderáció, akkor kicucálnám a mocskot, amit behoztak ide, vagy egyszerűen lezárnám a kommentelést (diktatúra! diktatúra! szólásszabadság korlátozása! látszik, hogy mekkora tahó!) de mivel nem lehet, én ezekre az uszítókra többé nem is reagálok, ugyanis ez is csak egyre jó, hogy méginkább elmondhassák, hogy csak az antiszemitizmus mozgatja a hozzászólást, egyben elvegye mindenkitől a gondolkodás kedvét, hogy újra ők fújhassák kizárólag a passzátszelet.

És persze a sok balfék, aki gazsulál a főkolomposnak (a prolinak, aki úrnak álcázza magát), annyi eszet sem növesztett még magának, hogy felfogja - valójában mást sem csinálnak, csak alapot adnak arra, hogy a zsidózás==HAMVAZS és a zsidóságnak köze van az államcsőddel való riogatáshoz, hiszen erre terelik mindenáron a témát. Hogy aztán ez most szélsőjobbos taktika, vagy egyszerű idiótizmus, az engem már nem is érdekel, különösen azért, mert:

ELEDDIG IS CSAK ŐK ZSIDÓZTAK, amely a HAMVAZS szokásos terelési módszertana, ÉN PEDIG EGY SZÓVAL SEM.

Ha bármikor a zsidózás szóba került, én mindig igyekeztem azt mondani, hogy NE ZSIDÓZZON SENKI, mert annak nincs értelme, ugyanis annak abban a formában, ahogy használják még csak értelme sincs, nemhogy alapja.

Éppen ezért részemről ez a része a témának lezárva, az ilyen alakok beszólásaira többet nem reagálok. Aki nem fogja fel, hogy az index és a zsindex egy és ugyanaz az oldal és egy és ugyanaz a tulajdonosa, az más egyéb aljasságra is képes, ahhoz viszont nem kívánok a továbbiakban asszisztálni.