törölve
Előzmény: #464034Felhívom figyelmed, hogy a becsületsértést a törvény bűnteti.
Mutassad meg, hol zsidózzam, vagy kérj bocsánatot és takarodj ebből a topciból.
Köszönöm.
Zsindex== ZS kategóriás Index, amely annyit tesz, hogy a bulvár legalja.
Tulajdonos: "Közép Európai Média és Kiadó Szolgáltató Zrt", ami GYK annyit tesz, hogy az index tulajdonosainak tulajdonában van a hivatkozott weboldal, amelyet saját maguk irányítják saját magukra, téve egyenlőséget a bulvár legalja és az index közé.
Arról nem tehetek, hogy pár paranoiás élőlénynek minden zs-ről zsidó jut eszébe, de ez a tipikus HAMVAZS uszítás lényege, ha valaki nagyon zavarja a köreiket, akkor jön a zsidózás.
Ez ügyben külön nevetséges az, hogy számos alkalommal kértem meg másokat errefelé is arra, hogy NE zsidózzanak, hanem például HAMVAZS-ozzanak, mert az nem zsidózás, hiszen az nem zsidózás, ha a szélsőséges, uszító médiát nevezzük néven.
De ezek szerint lehet, hogy én tévedtem.
Mindenesetre jól látszik, hogy kiknek és milyen színvonalnak az érdekeit sérti a blogbejegyzésem. Hát ez van. Vessetek magatokra egy kamiont, vagy amit akartok, de én innentől kezdve az ilyen élőlények esetében tartani fogom magam ehhez:
"Never argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with experience"
Köszönöm, hogy erre jártatok és bemocskoltátok a topicot, kiállítva magatokról a bizonyítványt.