törölve
Előzmény: #463648Megtisztelő, hogy becses személyemet a TÖBBSÉG-nek nevezi ki, de sajnos ebben az esetben is a kisebbséget képviseltem, ugyanakkor az anekdóták ezen táborok erkölcsi minőségéről viszonylag közismertek az érdeklődök körében.
Nem kívántam az Ön felvilágosításának érdekében komolyabb kutatómunkát végezni, így csak a legegyszerűbb google kérdést tettem fel:
google:KISZ tábor.
Az első találat: KISZ tábor. "Állami toszoda."
Ettől függetlenül Ön ezek szerint egy másik szocializmusban élt, amelyben olyan erkölcsök uralkodtak, amelyek manapság sem, és nyilván csak a gaz imperialista sajtó találja ki a számtalan abortuszt és egyéb úri huncutságokat, a házasságok, gyerekvállalások csökkenését, mert ezek szerint manapság és akkoriban annyira a szerelmet keresték a fiatalok, hogy még mindig nem találták meg sehol sem, sőt mi több, egyre kevésbé találják és egyre tovább keresik.
Ezen polemizálás azonban úgy vélem teljességgel OFF a témában, ráadásul lényegtelen is: Amennyiben az ön véleménye az, hogy egy cserkésztábor erkölcsi színvonala megegyezik egy KISZ táboréval, azért majd a cserkészek fognak elégtételt venni Önön, már persze, ha érdekli őket az Ön véleménye e kérdésben. Köszönöm a megértését.