Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #458909

Tárgyi tévedés, ti szomjazzátok bele a szavaiba, hogy ezt mondta, holott csak egy egyszerű tényt közölt, nem pedig "beismert". Az meg külön röhejes a számomra, hogy az előző kormány kirablásra és eladósításra épített fiktív virtuális GDP növekedéséhez képest (valójában brutális GDP csökkenés) pont a valósággal való szembenézést tartjátok problémának, vagy beismerésnek.

Bár én speciel a böszödi beszédet egy jó riposztnak tartom az idióta hozzászólások és hozzászólókról való véleményt mondás műfajában, ámde pont emiatt én azt is komolyan veszem, hogy ők pontosan tisztában voltak azzal, hogy amit és ahogy kimutattak, az abban a formában nettó hazugság. Ugyanis ő nem azt mondta, hogy a korábbi hozzászólók azért némileg tévednek, vagy nem pontosan az a gazdasági realitás, hanem azt, hogy "b@sszameg, legalább ti ne higgytek már el azt a süked dumát, amivel a népet altatjuk". Mert elhitték: Még a prominensek is elhitték, hogy a hazugság a valóság. A hazugság pedig az volt, hogy a GDP növekszik, illetve, hogy a gazdasággal minden rendben van.

Egyébként, én annak idején azt mondogattam, hogy "hát igen, tulajdonképpen a gazdaság tényleg még mindig az egyetlen, ami rendben van, aztán azon kívül semmi". Nem véletlen, hogy amikor hazaáruló rászabadult az országra, hogy kivéreztesse a maradék magyar vállalkozást, akkor már teljességgel nyilvánvaló volt, hogy mi volt korábban is a cél, és mi volt az, amit az idő rövidsége miatt ilyen gyorsan kellett volna megvalósítani.

Szerencsére nem sikerült.

Szóval, ne akarjatok olyat belelátni valamibe, ami nincs ott ;) Szerintem. Van bőven olyan, amibe bele KELLENE látni azt, amiről szól, szóval, nem kellene ezeket keresni.