Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #458342

Diplomája akkor lenne, ha főiskolát, vagy egyetemet végzett el volna, nem egy továbbképző központot.

Másrészről a diploma megléte nem jelent semmit, mert nagyon sok hülye diplomás is van, de az én véleményem szerint, aki felső vezető akar lenni, vagy minisztériumban akar vezető poziciót betölteni, az akkor legyen annyira tudatos, hogy előre elvégez egy bármilyen főiskolát legalább ha mást nem levelező tagozaton, hogy ne lehessen ilyen marhaságokba belekötni, hogy nincs diplomája, és ne kelljen szabályokat változtatni csak miatta, hogy kinevezhessék.

Ha jól olvastam korábban is miatta kellett már előírásokat változtatni, hogy valamelyik állami vállalatnál betölthesse az adott vezetői poziciót.

Tehát az az ember, aki nem képes felmérni, és idejében előre tekintve megoldani ezt a problémát, az nem biztos, hogy alkalmas egy politikai pálya betöltésére.

Csak a saját pártját kompromittálja, holott -mint mondják róla meg lenne a képessége rá, hogy diplomát szerezzen -teszem hozzá, amilyen a mai magyar felsőoktatás színvonala, azt még egy debil is meg tudja szerezni-...

Valamint ez a bemutatkozó beszéde sem tetszett nekem, a saját szövegét nem képes megjegyezni, sőt még annak felolvasásában is bakizik...

Hogy fog ez a nő tárgyalni komoly hazai és külföldi cégvezetőkkel??

Még azt is lefogadnám, hogy angolul sem beszél, csak így a fejére ránézve.

Nekem olyan benyomást keltett, mint a Göncz Kinga, gyakorlatilag megint a Jobbikos politikus nyilatkozata tetszett a legjobban a Bizottságból.

Majdnem úgy néz ki, hogy a Jobbik az egyetlen értelmes (no nem mindenki közülük) hozzáadott értékkel rendelkező ellenzéki párt a politikai palettán. Pont úgy, ahogy annak idején a MIÉP volt az aki a parlamentben lényegi kérdéseket feszegetett és érdemi válaszokat adott a problémákra.

Amit nem néztem el az MSZP-nek anno, azt nem nézem el a Fidesznek sem és nem is értem, hogy a Fidesz miért lép meg ilyeneket!