Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Semjén: Szlovákiának vissza kell vonnia ellentörvényét

Előzmény: #456841

Megjegyeztem, hogy az is csak akkor lenne europáner, ha nem csak férfi-nő kapcsolatra lenne igaz, különösen kiemelve azt, hogy még hetero kapcsolat esetbében is kérdéses, hogy mi lesz a korábbi házasságokból származó gyerekekkel.

Ennek következtében arra kívántam rámutatni, hogy ez egyrészt nem mindenkire igaz, másrészt a házasság jobb esetekben nem az állampolgárság megszerzésére irányul, különösen azért, mivel az ilyen házasságokat jobb helyeken el sem szokták ismerni.

Én azt mondtam, hogy Németországban mindenki számára rendelkezésre áll a lehetőség egy másik állampolgárság megszerzésére, és mindenki számára egyformán rendelkezésre áll, te pedig ezt akarod összekeverni azon esetekkel, amikor bizonyos feltételekkel - tulajdonképpen magától - jön létre a kettős állampolgárság.

Németországban van lehetőség a megszerzésre, Szlovákiában nincs. De nem az a baj Szlovákiával, hogy nem ismeri el a kettős állampolgárságot - merthogy elismeri - hanem az, hogy annak a törvényes megszerzésének a lehetőségég elvették az állampolgársági törvény megalkotásával, ami justizmord.

De tényleg nem írnám ezt le többször :)

Hadd legyen ez a karácsonyi ajándékom tőled, ok? :)