Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Csusza Előzmény: #450033

Off:

Hú, bocs, elfelejtettem válaszolni. Elnézést. (bár okosabb szerintem most sem leszel a válaszomtól)

Ruha márkákban elég gyenge vagyok, bevallom. Ennek oka, hogy túl nagy jelentőséget nem tulajdonítok a "göncöknek", nálam egy, max két szezonnál többet általában úgysem bírnak ki. (eddig mind hamar kifakult a naptól, meg itt-ott megfárad, zippzárak megadják magukat, ilyesmik)

Emiatt én nem is veszek mérgdrága, felkapott cuccokat, inkább középkategóriás, de jobb anyagból készülteket keresek. Most éppen Colmar dzsekim van. (ez se fog bírni többet másfél szezonnál, ahogy látom :-( )

Igaz a gagyit én se bírom elviselni, például ami nem szellőzik, az katasztrófa. Például legutóbb egy Protest nadrággal fürödtem be, mintha nejlonzacsi lett volna rajtam, durva. :-(

A Sherpákat egyébként dicsérik, persze abban is vannak fokozatok, nem egyforma anyagból készül mind.

Bár ezek a Sherpák főleg kabátok, amik nekem amúgy sem jók, nekem muszáj rövid, szűk szabású dzsekit hordanom. (oktatás miatt, hogy ne takarja a mozgást)

Lafumákról hallottam, de nem ismerem őket, persze gyanítom, hogy jók.

Bevallom egyébként, hogy a fjallraven-ről még nem is hallottam.

Persze azért van, amiben finnyás vagyok, kesztyűből csak az eredeti Goretexeset vagyok hajlandó megvenni, szerintem minden más csak sokkal gyengébb lehet.

Sajnos ennyit tudtam csak "segíteni"...