Re: nincs cím
Muskatli Előzmény: #448776Te miről beszélsz??? Zsebtolvajhoz hasonlítod a céget???????
Úgy látom, hogy eléggé terhes lehetett a gyermekkorod...
Én tényleg nem értem azokat az embereket, akiknek sem lefelé sem felfelé nincs érdekeltsége a részvényben és nem is tervezik azt, de naponta többször ömlengenek a fórumban, osztják az észt, jórészt apáskodva itt felettünk, leplezetlen örömmel a jelenlegi helyzetre. Ami egyébként még mindig nem is lenne akkora nagy baj, csak ne írnának ennyi hülyeséget!
Rbjj11, te is kb 1-2 héttel ezelőtt jó nagy pofával kijelentetted, hogy rohadtul nem érdekel téged többet az E-star, azóta meg rekord mennyiségben írtál ide, hülyeségeket. Láthatóan 10 percenként benézel ide. Szerinted ez nem visszataszító? Ennyire unatkoztok???
Soós úr díjával kapcsolatban pedig szánalmas amit írsz. Szerinted Lantos úr az egész Ernst & Youngot is irányítja? Korábban netalántán Demjánt, Csányit és a többiket is ő szavaztatta meg?
Vagy az Ő szavazata mindent vitt, hiába NYOLCAN szavaztak???? Netán befenyítette a többieket??
Mondjuk lehet az lenne a legjobb ha így lenne, mert akkor tényleg egy szuperman lenne az E-star igazgatóságában...
Hogy valaki ebben a díjban is csak a rosszat látja, az szerintem vagy beteg vagy irigy az egész világra. Ezzel a véleményeddel nemcsak Soós urat degradálod le, hanem ennek a díjnak az egész intézményét.
Közben meg napi csúcsán az árfolyam...