Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Rozsdáskilincs

Megpróbálom egy egyszerü hasonlattal leirni én mire gondolok. Mi gátolja a magyarokat a gyarapodásban.

Körbenézek az otthonomban. Tévémért a japánok tették el a nagy pizt. PC Acer van ráirva fogalmam sincs kinél landolt a pénzem. Zene AiWA kaptam a nővéremtől tehát az ő pénzéről van szó de ő is magyar. Háztatási gépek hűtő németeké, mikróért és a tüzhelyért az olaszoknak fizettem. Bútorok ikea Meg a tököm tudja lese tudom irni a nevét a többségnek, az osztrákok és a svéek tartották markukat érte. Házon a cserépért szintén az osztrákonak fizettem. Ezt hosszasan tudnám sorolni. Persze van hazai termékem is pl konzervnyitóm és pár jelentéktelen apróság. Ja az esti söröm ára is a németeknél landol a cigim ára az angoloknál. Villany viz gáz? Azt hiszem itt a németek és a franciáknak fizetek. Na ezt hivom én pénzszivattyúnak. Nehogy nekem azzal gyere hogy az opelomba viszont az összerakásért busásan kifizettek bennünket cserébe a németek:-) A kinai cuccokat else kezdem leirni. A hazai növekedést valószinü ez nem segiti. Nézz körbe te is kiknek fizettél valójában a dolgaidért.