Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Lefele

Előzmény: #445870

"Szélsőjobb térnyerését nem szeretném."

Pedig a Fidesz bukása esetén nem lenne más irány. Én éppen ezért szoktam vala azt mondani, hogy értem azt, hogy nem tetszik a szövetségi kapitány, meg az egész MLSZ, amit művel, de ettől még a magyar csapatnak kell szurkolni és nem a vezetőkkel szembeni személyes utálatot erőltetni.

Magyarán, azt kell belátni, hogy nem kell a magyar csapatot szeretni, még szurkolni sem, de a vereségét kívánni eléggé furcsa mentalitás, hiszen az valójában totális vereséget jelentene. Ezért nem szoktam azoknak szurkolni, akik a magyarok vereségét kívánják tudat alatt, miközben a szakvezetést szidják. Mert nem az a kérdés, hogy milyen az, ami van, hanem az, hogy lehet-e helyette jobb, van-e jobb alternatíva, vagy csak Jobbik lenne... mert ez a nem mindegy.

Paradox módon tehát én ezért szoktam ""védeni"" őket, nem azért, mert szeretem. Egyszerűen csak belátom, hogy csak szurkolni szabad nekik, vagy semlegesnek maradni, vagy négyszemközt elküldeni őket a francba - de ha nincs jobb választás, akkor nem szabad arra buzdítani, hogy tűnjenek el.