Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

SZETO99

Tekintve, hogy pataki és lantos beválasztása sem eredményezett semmit, túl sokat jómagam sem várok a gyj-től, ezért is írtam, hogy leginkább jövő májusig "álmodom" érdembeli elmozdulásról.

Sajnos továbbra is azon a véleményen vagyok, -és most nem akarok belemenni nagy elemezgetésekbe, mert felesleges, és összetett, politikai, stb nézeteltérések befolyásolják mindig az embert a véleményalkotásban - hogy ez az egész válság egy manipulatív felfujt dolog, amit olyan emberek gerjesztettek, akiknek ez érdekében volt. És ez nem csak az E-star árfolyamra igaz...Így véleményem szerint amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is mehet. Ami persze koránt sem biztos, hogy így lesz.

Igyekszem a nagyobb profit reményében már nem beleinvesztálni több pénzt sem ebbe sem másik részvénybe. Sőt, semmibe. Hiszek az estarban hiszek abban, hogy a valós értékek a részvényeknek is előbb utóbb ugyanezt kölcsönzik.

Ha majd mások is úgy akarják, és az érdekük úgy tartja, akkor elmozdul, addig ameddig akarják. Ebben hiszek leginkább..

elég szkeptikus vagyok, mindennel kapcsolatban...és már a "mesékben sem hiszek" :-)

semmi nincs véletlenül a mai világban.

Nyitottam egy új számlát, ahová szinte 0 kamattal, de elkezdtem külön gyűjteni. Erről a pénzről pedig nem mondtam le, de arra jutottam, hogy kivenni, pont most, ezen az árfolyamon teljesen felesleges. Így hagyom, had ússzunk az árral.