Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Sigorszky

Nagyon örülök higgadt írásodnak, hogy miért, az egyértelmű.

Pannergy: hát igen, én meg ott vagyok befektető. Sziidtak is néhányan, hogy miért longolok valamit, ami egyre csak lefelé megy. De bízom benne, hogy nem lesz ez mindig így, számomra az a terület számít ígéretesnek. Ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy nem egy világvégét váró figura vagyok, aki shorthegyeken ül. Csakhogy mostanában többnyire csak shorttal tudtam némi pénzt keresni és ezért nem tartom a shortolást ördögtől való dolognak.

Econet: számomra az túl forró talaj, az ilyen speka ralik nekem kiszámíthatatlanok. Limit miatt meg általában nehéz a be és kilépés, sok a tülekedő. Kerülöm, de azért figyelem. Aki viszont tud keresni ilyen papírok mozgásával, hát tegye. Ha ügyes volt, nem bánom tőle....

Szóval peace! Bevallom, volt némi irigység is bennem akkoriban, hogy én a rosszabbik lóra tettem, mikor az RFV a béka s***e alól jött vissza és száguldott az egekig. De az ember próbáljon tárgyilagos maradni, már amennyire emberileg tud és ezen a piacon lehet. Tehát talán értjük mi egymást!

Legyen szép napod!