Re: nincs cím
rbbj11 Előzmény: #440877már ne haragudj, de ezt semmi értelme folytatni. Vagy szándékosan nem akarod megérteni, miket írok, vagy tényleg nem érted, amit nem hiszek.
Fogalmam nincs, mi a célod, gondolom ez, h. megunjam a válaszolgatást. De hogy ez miért jó....
Egyetlen dologra reagálok már csak, mert a többi önismétlés kategóriájába esne.
A felülteljesítést nyilván csak utólag lehet vizsgálni, mert senkin nem jósnő, ha csak egyetlen napot is biztosra lehet tudni előre, már milliárdos lenne az illető.
De ha vmi egy ideje felülteljesít, jó eséllyel másnap is fog. Amikor aztán egyszer nem, akkor meg el kell adni, nem bonyolult.
Hogy legyen vmi jövőbe mutató példa is: McDonalds felülteljesít jó ideje, és ennek folytatását várom, tehát mondjuk, hogy veszünk belőle holnap. Nézzük tehát meg dec.31-én, hogy összehasonlítva a felülteljesítő McDonalds-ot mondjuk egy alulteljesítő HP-vel, vagy akár egy alulteljesítő Estar-ral, melyik mutat majd fel jobb áralakulást(1). Lefogadom, hogy az, amelyik eddig is felülteljesített. De ha mégse, és dec.1-én elkezd a McDonalds az index kosarához képest alulteljesíteni, akkor ott el kell adni.
De én egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt te nem tudod, nem érted. Csak bohócot akarsz belőlem csinálni és hülyeségekbe belekötni.
1) az is felülteljesítés, ha kevésbé esik, mint a másik!!!!