Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #440758

szerintem ő maga is az egész hsz-t másképp írta volna.

Pl. nem lennének benne hangulatkeltő hasonlatok.

Nem lenne benne csúsztató hasonlat, amelynek semmi köze tényekhez, pl. az omv növekedési kilátásával összehasonlítás. Ugyanis ez egy rossz vicc, hogy lehetne tényként azt mondani, hogy az omv pl. a köv. egy évben biztos, hogy kisebb profitnövekedést mutat majd fel, mint e-star?? ez csak egy baromi nagy feltételezés, reménykedés csúnya szóval. De nem tény. És végigmehetnék az összes mondaton, mind ilyen. Fia tény sincs benne. Ami nem is baj, mert a tőzsdei árak nem is a tényeket követik. De pont ezt az objektivitást nem látom benne, hogy elfogadná, hogy az árak bizony lefelé is mehetnek, és akár ott is maradhatnak.

A fő gondom, hogy a hasonló hsz-k NULLA esélyt adnak a negatív forgatókönyvnek. Pl. sosem olvastam formerplayertől, hogy ilyen és ilyen kockázatok vannak, ami alapján akár 3000 is lehet az e-star ára. Sosincs ellenpontozás.

De mindegy, nem érdekes ez, nem féltem, 1%-hoz közeli tulaj nem buta ember, tudja mit miért csinál, én csak a sok szerencsétlen pórul jártnak szeretnék vmiféle apró kaput nyitni másfajta gondolkodásra, hogy aki nem ilyen nagy tulaj, és nincs vesztenivaló pénze, talán ne égesse meg magát ennyire legközelebb.

De ezekkel a borzasztóan agresszív fellépésekkel elriaszt minden nem fényező hangot a társaság.