Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: gf

matgab Előzmény: #439166

Na a görögök úgy néz ki megteszik amit én Magyarország esetében javasoltam.

Na persze ők könnyen teszik, hiszen a megtakarításaik is EUR-ban vannak, ergo az nem fog elolvadni egy devalváció során.

Az adósságuk miatt meg főjjön a hitelezőik feje...Ráadásul megcsinálják még azelőtt, mielőtt az összes állami (görög közösségi) tulajdonukat eladatnák vagy jelzálogba tetetnék velük.

Egyszerűen zseniális!

Ugye volt a kis szaros Izland, aki népszavazott arról hogy kifizesse-e a lakosság az izlandi bankok adósságait, és nagyon helyes és demokratikus módon úgy döntöttek, hogy semmi közük sem a bankhoz, sem az adóssághoz. De a pénzvilágot nem érdekelte annyira, mert mégiscsak egy kosz a köröm alatt az egész...

De Görögo. egy kicsit más... Ez már egy EU-s állam, a háttérhatalom műpénzével bezsarolva...Ráadásul ha egyszer a görögök ki tudnak ugrani pont az elértékelhetetlen EUR megtakarításaik sérelme nélkül az adósrabszolgaságból az már nagy gond lehet a pénzügyi háttérhatalomnak...

Mert akkor így fognak tenni a spanyolok, portugálok, olaszok is.

Ki minél később lép, annál kisebbet szív!

És minél többen lépik meg annál többet fog szívni a bent maradó országok lakossága és természetesen a rabláncok végén álló pénzügyi hatalmak...

És akkor szakadhatnak a gátak, az eddigi világhatalom el fogja veszíteni a hatalmát! Ez nagyon jó hír lenne!

Hacsak nem pont ez a mostani céljuk, hogy óriási káoszt generáljanak- amivel a lakosság nagyot fog szívni - és mielőtt rájönnének az emberek, hogy milyen jól jártak a mesterséges adósságcsapda lerázásával, önként fogják egy még szigorúbb, még központosítottam, egy még arctalanabb bürokrácia-gépezetbe behajtani a fejüket.

Esetleg egy gyors katonai csapás Görögország (a demokrácia őshazája) ellen a demokrácia védelmében példamutatásként...

Kíváncsi vagyok, történelmi időket élünk...