Re: sd
Waszeitung Előzmény: #432065"A helyzet egyáltalán nem javult meg, a kilátások nem lettek jobbak, de túl gyorsan estünk túl sokat. Nem tudom, hogy ez a mozgás meddig tart, de egyelőre maradok annál a véleményemnél, hogy ez egy medvepiaci emelkedés, amelynek lezárulta után folytatódni fog az eső trend. Hogy ez mikor következik be az jó kérdés, a választ sajnos nem tudom..."
Az első két sort látta mki aki kereskedik,miután a bux durván 2/3 ára esett vissza bátran kijelenthető hogy ez medvepiac,ergo ami most van az medvepiaci emelkedés....semennyivel nem adott több plusz infót mint amennyit egy olyan ember is lát aki 3 hónapja nézi a grafikont,pedig az alapkezelő titulus alapján többre számítana az ember,nah többek között ezért nem kezel nekem senki sem semmit.
Ha tető magasságában azt mondja ez csak medverali,vigyázz ezer ponton belül esünk,vagy most az alj előtt azt mondja nemsokára rali jön mert sokat estünk akkor azt mondom ez igen,de az Ő esetében elmondja azt hogy mi volt...tetszik érteni a különbséget?
Tartom magam ahhoz hogy ettől komolyabb kereskedőből van pár itt az oldalon...név nélkül.Részemről ez lezárva,légyszíves másik topikba dobáljátok az ilyen összefoglalókat légy szíves,mert ez vicc kategória :D