Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Sumér harcos

http://www.portfolio.hu/vallalatok/kkv/a_francia_piac_tizedet_uralja_a_zalaszentgroti_eticsiga-feldolgozo.156207.html

a csigáról jut eszembe....

egy olyan 3 éve körül nyáron,eső után megbeszéltük vagy 4-en,hogy gyűjtünk éticsigát,elkészitjük...

össze is szedtük őket...

ezekután,éheztetés,párolás után tisztitás,házból ki stb.....

utána pörköltként készitettük el....házipaprika,csipősen,végén krumplival összefőzve...

akkor életemben ettem ilyet először-azt kell mondjam,teljesen olyan volt,mint egy pacal pörkölt...teljesen jó volt:)

a macerás nyersanyag(hiszen nagy mennyiséget nehéz összekapni-éheztetés-tisztitás is hosszabb idő-nem úgy van,mint egy Őzpörkölt,hogy rögtön ott a hus) miatt azóta sem vetemedtünk rá...poénból ezzel a haveri gárdával...