Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Zotya32

" Nem tart-e attól, hogy a befektetők a válság miatt bátortalanabbul állnak majd az értékpapírjaikhoz, és a bevezetéskori ár töredékéért születnek kötések a Kulcs-Softra csakúgy, mint az idei évben tőzsdére lépett másik társaság, a KEG (Közép-európai Gázterminál Nyrt.) esetében történik jelenleg is?

- Nagyon vigyázni fogok a részvényárra. Nem spekulációs céllal jöttünk a tőzsdére, hanem azt mondom, hogy ezek a papírok minimum 1000 forintot érnek. Tehát ha azt látom, hogy az árfolyam esik, akkor vissza fogom vásárolni ezeket a részvényeket. Nem fogom engedni, hogy a papír ára a mélybe zuhanjon."

http://computerworld.hu/aki-fel-a-konkurensektol-ne-menjen-tozsdere-interju-kulcsar-tiborral.html

jelenleg 260 ft...

és hol van még a célár

"Netfolio tipp 2009.11.17

Nem javasoljuk a Kulcs-Soft részvényeinek vásárlását a jelenlegi, 800 Ft-os szinteken. Aki pedig vásárolt belőle, érdemes még most kiszállni. Ne tévesszenek meg senkit a vállalat jó növekedési kilátásai, stabil működése. A mutatószámok alapján a vállalat részvényeinek reális értéke 130-140 forint körül lehet, de azon sem lennénk meglepődve, ha belátható időn belül 100 forint alatt cserélnének gazdát a részvények. A tőzsdére lépésnek több oka lehetett, ezek közül néhány közvetlenül a tulajdonos érdekeit szolgálta."