Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Lemaradtam valamiről?

VadSpeki Előzmény: #411748

Üdv. Former!

A személyeskedő stílusodat és ezt az alpári színvonalat kénytelen vagyok jelezni itt a moderátornak! Egy szóval sem mondtam rád ilyen durva dolgokat, 'Kösd föl a gatyádat, hülyegyerek' Szerintem kicsit magadba nézhetnél, és reagálok bővebben a hétvége körül az előző nekem írott leveledre. Most, ha nem gond, sokat nem tudok írni, mivel fontosabb dolgaimis vannak.

Kérlek ezt az alpári hangnemet hagyd abba! Köszi!

Egyébként próbáld csak meg a személyes adataimat itt közzétenni, be leszel perelve, az tuti, mivel ez jogsértő lenne, mivel nem hatalmaztalak föl rá. Én legalább bemutatkoztam Neked a privát levélben, ellenben Veled, Te csak a nickedet merted leírni. Szóval ki is az igazán gerinces ember? El lehet dönteni. Egyébként, ha kell 1-2 személyes levelezésünket is bemásolom majd ide, hogy lássa mindenki itt, hogy milyen is vagy valójában!

(A portfoliós régi kitiltásomra büszke is vagyok, nincs ebben semmi, engem legalább a határozott, nemzeti véleményem miatt tiltottak ki anno, erről enyit, a portfoliót ismerve tudhatod milyenek az ottani viszonyok, Te is tapasztalhttad már)

Miért hazudtam volna? Igen, el is adattak velem, a concorde-os elemzés óta nincs papírom (csak egy kisebb pakk maradt meg), de írtam is már, hogy egy jelentős részét azóta eladtam...

De sebaj, a globális hangulatt elnézve, lesz ez még 5-6 ezer körül is, ott majd visszaveszem. :-)

Mindenki magából indul ki!

Kikérem magamnak ezt a személyeskedő stílust, mi vagy Te, hogy így beszélj velem?

Inkább szállj magadba, Te voltál az aki a nyár folyamán ilyen szövegeket lökött itt, hogy na mot már lehet csipegetni, többször is leírtad 10-11 ezer Ft közötti árfolyamszinteken, azaz vételre buzdítottál a fórumon keresztül, sok kisbüfit bepalizva, beültetve a részvénybe...

Persze lehet jót akartál és nem láttad előre a nagy összeomlást, de akkor sem volt ez szép Tőled! Ilyenek miatt inkább, Neked kéne kicsit visszavonulnod szerintem a fórumozástól.

DMolnar sem hiába hagyta el mindkét fórumot. ki tudja, lehet, hogy ezt saját érdekből csináltad, és netán Neked és haveri körödnek volt érdeke, hogy kitárazzatok 10-11 k körül és ezért ment itt a nyáron a duma Tőled, hogy már 10k fölött gyűjtögetni kéne és csipegetni??

Sajnos nekem már ez is megfordult a fejemben. Ezt nem bántásból írom, és csak kérdeztem, nem állítottam, költői kérdés...

Mivel több hónapja egyetlen egy jóslatod sem jön be, akkor ki is a hiteles??

Mitől félsz, félsz az egyre rosszabb globális makroadatoktól? Ezt veszed bántásnak?

A tényektől félsz igazán, hogy akár a legjobb cégeknek is rosszabbul, vagy sokkal nehezebben mehet a sora a következő hónapokban a globális összeomlás miatt..

A másik levélre reagálok hétvégén. Üdv!