Re: nincs cím
Alexander Előzmény: #411677Leírok valamit, balféknek fogtok tartani, de legyen tanúlság... Korábban irtam 22300körül hogy zártam a longomat, és ez igy is volt, akkor kezdett esni... Már bukóban zártam, nagy nehezen....
Másnap volt egyetlen emelkedő nap 21880ra be szerettem volna tenni egy eladási poziciót, 45db kontira, csak nem figyeltem, és a netboonban vételi pozició maradt bent. Természetesen azonnal teljesült, mert 21840körül volt az árfolyam. Persze jött utána a felismerés... Nem baj, gondoltam, zárom 21930-on. 21910ig ment fel...
Kiszámoltam hogy ha a hati 0-ra megy, akkor is még marad valamennyi pénzem, hogy esetlegesen ott bevásároljak.. -ezzel nyugtattam magam gondolatban, de valahogy a nyugalom mégsem simogatta a lelkemet... Nem adtam el, mert akkor szavazták meg az adóságplafont, illetve rendesen túlestük a többi piacot, emelkedést vártam. Volt az a hétvége amikor leminősitették az Usát, elgondolkoztam hogy vajon megéri tartani tovább? 19200nál kiszórtam... 1.3M bukóval... Azóta egy része visszajött, most pozi nélkül néztem végig. Elképzelhető hogy csak akkor lépek be, amikor törjük a 17.100-at. Akkor is csak szigorú stopkísérettel. Megtanultam, hogy egyedül nem tőzsdézek többet, csakis két barátommal. Ez a két barátom pedig a trend és a stop.