Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Bluebalu Előzmény: #409524

sokat agyalok h hol hibáztam,vajon megvolt e a mélypont? végig néztem a 2008-2009-es vételeim ott hibáztam h túl gyorsan vettem az amerikai megegyezésre apellálva, ki kellett volna várnom, 2008 ban havonta vettem és utánna 5 hónap múlva már 2009-ben, mondjuk akkor nem volt netbrokim, ez is számít...a netbroki is...ott az állandó lehetőség...szóval a netbrokihoz is fel kell nőni...bakker csontra tettem a számlám 10 fillér kézpénz nincs rajt...minden részvényben, sőt a hati minusz mínuszba teszi, szóval csak abba reménykedhetem h gyorsan 19250 fölé megy a hati...tanulmányozva 2008-2009-et ott is hatalmas felpattok voltak és mindig újabb mélypontok 2009 márciusig aztán onnan oldalazás, hosszú semmi hónapokig...ti hogy képzelitek mi lesz? be van szarva mindenki, ugrál mint pók a falon, égeti a pénzt, én várok, mást nem is tehetek. a hati röhejes, ezért utáltam mindig, nem buktam vele, de megfogadtam h soha, de most gondoltam fogok valamit a mostani árak és a beker áraim között, korán vettem, de ilyet h fel nem csak le, a kt meg jó h nem mínisz...ez egyébként miért van v h lehet?