Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

sbbacsi Előzmény: #406165

Te élsz valahol naví-országban. Mutass már nekem közel 7mrd "okos" embert. De elég lenne az 10%-a is...

Addig meg marad a szabályozás!

Szocializmusban a drága jelenlegi kormányunk él, aki azt hiszi, hogy azt jelenti a szabályozás, hogy az állam kezel mindent. Nem, a szabályozás CSAK azt jelenti, hogy vannak bizonyos jogi korlátok, amiket nem lehet átlépni.

Szerintem még ennél is kevésbé szabályozott bankrendszerrel mi lenne??? Megmondom: a hitel mellé +3M-ért levennék a rontást is rólad üveggömbbel és +2M-ért még egy "nem fog erősödni 5 évig a CHF" varázsige mellékletet is csatolnának. Ismerős nem?

Direkt sarkítok, de gondolj bele hány ember dől be ilyeneknek is... nem egy bankban egy nyakkendősnek, aki CHF hitelekről beszél tudományosan. És előbbit - ha szerencséd van - elviszik a BTK alapján, utóbbit nem.

Egyébként a mondandómból nem tudom hogy sikerült csak EZT leszűrni, mikor egyébként leírtam azt is, hogy a hitelfelvevőnek kellene eszének lenni (a másik 2-3 hsz-em is erről szólt). De annyira naív nem vagyok, hogy azt gondoljam, ez általánosságban működhetne. Sajnos. :(