Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 2011.06.07

Spade Előzmény: #399769

na most én az egészet nem értem értelmes embereket hogy lehet ilyen hülye szövegekkel elbutítani :), ha te havonta x lóvét keresel és kaphatsz hitelt még y-t ez a te hitelplafonod, de azt is elbaszod, akkor odamész a bankhoz és kérsz segítséget ?? és akkor mi lesz ???, a bank jóindulatúan megemeli a hitelplafonodat ? Egy nagy lof@szt, hanem már másnap repül a lakás a kocsi a nő, és mindened, ha pedig ezt tudod h ez lesz akkor az y lóvét ha csöpp eszed van és nem vagy debil a pénzügyekhez nem fogod elkölteni, na most ha ez a gyakorlat a te esetedben mi a f@szomért fogadnánk el h a politikus simán túlköltekezhet ?? egy nagy sz@rt. És erre nem jó duma h az amcsiknál is soxor feloldották hát nem kellett volna, ha egyszer megszivatják a még a nagy csillagos eget is elköltő csókát, akkor ezt soha többet nem meri megkockáztatni senki, de igy persze nyugodtan elkölt mindent aztán meg zsarolja a képviselőket h ha nem oldják fel a plafont csődbe megy az ország....

.

Tehát ha az alkotmányban van lefektetve a hitel határ akkor nincs mese tartalékolnia kell a kormánynak, mert ha megszorulnak mennek rögtön a levesbe. Ezért az lesz h a ciklus első három évében gyüjtögetnek aztán megpörgetik a gazdaságot az utolsó évre és elmennek költekezésben a hitel plafonig, na de nem mennek túl és ez a lényeg ez az érdekünk az adófizetők érdeke ez védi a jövőt, vagy nem ? Nem olyan nehéz ezt felfogni sztem, aki mást beszél az vagy hülye mert megvetítették vagy nagyokat akar lopni...:)