Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: short zárás

Hathor Előzmény: #398760

szewa Bud! Itt vagyok toled 18km-re, Fertodon. Nezegetem Gps-en, hogy majd at kene bringaznom hozzad. Pentekig vagyunk, ha idönk engedi attekerek, max koran reggel, mert 30an bulizunk itt, hoztunk egy kis eletet a faluba, 30bringas jo latvany, ennek fele 8ev alatti gyermek. Tegnap ejjel kimentunk a kastely parkba bringazni, hu de jo hely az. A hazban ahol vagyunk sajnos van wifi :DD priviben kuld el a szamod, ha az utobbi ket evben megvaltozott. Sp, dax shortom megvan tetorol reggelrol 1352 korulrol. Penteken egy eladasom realizilaodott egerben. Telorol irok, digipas otthon maradt veletlen, sebaj, ugy sem akartam kereskedni. Tegnap voltunk itt fagyizni a fouton a temeto utani panzio fagyizojaban, hagytunk ott egy kis penzt. Nem jossz erre egyszer mobil fagyipulttal? :) mindjart megyunk a strandra. Bux csinalta penteken az elvart celarat fulesbol, majd res fogta, ahogy vartuk. Onnan nem voltam, nem neztem, de gondolom napos leszoritorol megyunk le, 20napos szoritasaban 22100 nyakvonalra. Udv