Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: CHFHUF

Rozsdáskilincs Előzmény: #396482

Csak az önbizalom olyan tulajdonság, amit nagyon kevés választ el az önelégültségtől, beképzeltségtől, önpettingtől, pofátlanságtól és más egyéb jelzőktől."""

Szerintem szigorú vagy. Ha van egy bevált nyerőmódszered, akkor aki a kötés túloldalán van akkor egyértelmű számodra hogy pöcs. Hisz mindenképpen csak veled ellentétes következtetésre jutóval tudsz kötni. Ebből ered a mindenki hülye nézet ami természetes hisz kézzelfogható bizonyitéka a te nyerőd:) szvsz a kereskedési pszihó része. Engem baromira nem zavar ha egy számomra idegen fórumozó pöcsnek néz. Joga megvan hozzá:) Sőt még akit ismerek az is megteheti:) Lehet hogy igazai is van néha:)

Ursi remekül ért ahoz hogy fentartsa az érdeklődést személye iránt:) Okát abban látom hogy nehéz a hétköznapi barátokkal megosztani a kereskedésben elért sikereket. Mivel nem kereskednek. Igy a fórum egy kapuvá válik a külvilágra ezügyben.

Hogy titkolódzik azt is megértem, vigyázni kell az aranytojást tojó tyúkra. Minden sikeres rendszer addig sikeres mig nem ismerik széleskörben. Itt kérem pénzre megy minden. Mivel új pénz nincs igy marad az egymás pénze.Azt meg nehéz úgy elvenni hogy előtte tisztázzuk ezt hogyan fogjuk tenni.