Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: CHFHUF

Kissherceg Előzmény: #396391

Tudom, hogy Gyuri nem ír, amit nagyon sajnálok is, mert tényleg veszteség a színvonalban. Volt vele beszélgetés és Én anno a pártját fogtam az ingyenes tartalom mellett, de ugyanakkor nyitott fórum, sok szempontból szélmalom harc innen elzavarni valakit, mert próbáltam már. Legjobb tudomásom szerint a fizetős történet is leállt azóta. Dlph-val is szép viták voltak anno...

Mivel mindenkinek egyéni döntése, hogy fizet e valakinek a vízióiért innentől kezdve nem lehet befolyásolni a történetet. Senkinek sem volt kötelező bármelyik fizetős blog.

Hozzáadott értékben nem vitás Sanguis tevékenysége és értem, hogy sérti hiúságát Robbaj, de ha akarna csinálna magának, de mivel nem szorul rá kereskedik csendesen. :) Mivel egy egy közösségi portálként van definiálva, ezért sok ember munkájától lesz értékes és valóban, valahol kicsit pofátlan gerillázni itt embereket fizetősre, de a döntést nem hozhatod meg más helyett, hogy szarja le. Gerilla marketing ugye,...

Most pf is sikíthatnak, hogy a fórumozó közösséget Én párászt leraboltam egy másik oldalra, ráadásul a színvonalasabb részét. Azonban a piaci törvények döntenek. Ahogy Robbaj blogja is bezárt és még sokaké.

Én igyekszem az ilyen gerillázásokon átlépni, pedig például a dunakanyaros szar link is agyvérzés okoz, de 10 néven jön vissza kergethetem a világban. Nagyon kényes az egyensúly egy nyitott oldalon, aminek fenntartása fejtörést okozhat.

Alapvetően az ember saját hiúságán kell tudni átlépni és objektíven kezelni az ügyeket. Én nem lehetek teljesen szubjektív, mert akkor nyílvánvalóan nem lenne ekkora az oldal és nem jutott volna el idáig. Csak akkor éreztetem a fórumon a korlátokat, ha olyanokat csinálnak a felhasználók. Azonban mindenféle vitába nem szállhatok be, mert akkor oda a fórum lényege - szabadság.

Gyuri egyébként meg azért ment el, mert politikai témát nehezen viselte az Mo topikban. Liberális gondolkodásmóddal nehezen volt összeegyeztethető sok bejegyzés.