Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #375214

kár felidegesíteni magad.

Én azt mondtam, hogy hosszú távon az egész telekom szektor nehéz helyzetben van, azon belül a Tcom amit látok, hogy képtelen megújulni és versenyképes dolgokkal előjönni, vagy mondjuk úgy, hogy a konkurenciát lenyomni.

Azt nem mondtam, hogy szektortársaihoz képest alul vagy felülértékelt, sem azt, hogy rövid távon ne történhetne vele akár 200-300 forintos elmozdulás is szélsőséges helyzetben, pl. ha az EU megvétózná a különadót, akkor akár emelkedhetne kb. 100 forintot és ha ezt veszed, akkor természetesen RÖVID távon van benne felértékelődési potenciál -egészen addig amíg a kormány ki nem találja, hogy nem telekom adót szed, hanem mondjuk környezetterhelési adót azoktól a cégektől, akik sugárzással látnak el egy adott területet.

Hosszú táv meg az, hogy szépen csordogál le 1400-ról- 1200-ról, 1000-ről, 800-ról- most éppen 600 körül kolbászol, de volt már 500-nál is...

http://tdcfinancial.ttweb.net/Default.aspx?action=chartDetail&id=tts-4611772&menuId=1〈=hu&chartDataInterval=main.dateRange:5Y;main.period:monthly;gridPeriod:yearly;&chartStyle=line&chartIndicator=&chartIndex=&mav1=&chartVol=No&pathName=Magyar%20Telekom

Ja, hogy neked az üléspontod meghatározza az álláspontod, arról nem tehetek...

Bár ez igaz rám is, ezért nincs Tcom-om.