Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #374815

:) látom saját gondolatként jön egy-két régi hozzászólás...de hát miért ne

sok lefoglalt iratban kitelepítés szerepelt.. a kivégzéshez használt gáznál sokkal hatékonyabb halálos gázok is voltak.. talán fertőtlenítés volt a cél miután súlyos járványok ütötték fel fejüket.

A leírtakon kívül még volt két érdekesség.. a zsidókat vonatokkal szállították.. ha szövetségesek naponta lebombáztak volna 1-2 kilóméter vonalat..hetekkel késett volna a deportálás..

A másik.. kényszermunka.. nem tudom melyik cégnek kellene idős beteg szakképzetlen, fizikai munkához nem szokott munkaerő..azt sem hallottam utat építettek volna esetleg kőbányák..szénbányászat..

a zsidóknak túl kellene már lépni ezen a nyavalygáson..mint ahogy más nemzeteknek javasolják.. pl nekünk..trianon, recsk, orosz kényszermunkák, kommunista és orosz megszállás.államosítás.stb..

nem én voltam..és nem is érdekel jobban mint a lemészárolt tuszik vagy a kurdok..palesztínok ők is egy a sok közül..mindegyik azonosan súlyos..egy buznyákot nem akarok ilyesmire költeni..nincs lelkiismeret furdalásom sem.

pont nekik kellene példát mutatni..és nem élen járni az antiszemitizmusban.. a gyűlölködésben a kettős mérce alkalmazásában.