Re: Órákon belül ismertté válik a konvergencia program
Ibiza Előzmény: #371905nyílván elfolynak a pénzek ezt akarják összeszedni.. remélem egy szisztema szerint megy a dolog mert ha nem gáz van..
az egykulcsos adót abból a szempontból értem erősödik a középosztály és elvileg a kiáramló nettó jövedelem visszaforog a kkv-k hez szolgáltatások díjában stb aminek áfatartama és egyéb adóvonzata lehet..
de.. válság van tehát valószinűleg megtakarításba vagy valutába megy ennek a többletnek a többsége..
de..
az egykulcsos adó rossz helyzetbe hozta a munkavállalók 80%-át.. a legtöbb ember br150-180ezret keres.. ilyen pl a közalkalmazotti bértábla is.. senki nem számított azonnali egykulcsos szja-ra.. elég lett volna a választások évére időzíteni...lám lám itt van..megigértük..
az addig befolyt többletadó meg finanszírozott volna valamit.pl a munkabérjárulékok terheit.
azt sem értem...
miért akarnak több munkavállalót a munkaerő piacra kényszeríteni..hiszen nincs munkahely..az egykulcsos szja-hoz képest a kétkulcsos adóbevétel többletből inkább csökkentették volna a munkajárulékokat..
-barátnőm 1éve keres munkát jó papírokkal.. mekkora esélye van a munkára egy 8általánosos romának..
- nyugatinál voltam aluljáróban..2 en le akartak sz@pni a wc-ben..egy pasi számlával kínált a harmadik bkv jeggyel.. kb 3 percig voltam lent..
-hentesnél rendörrel beszégetnek a hentesek.. rendőr mondja leszerel..nem kap lakást már 2éve..és a nyugdíjkort is emelik a fizetés kevés..:) zsivány hentes azért beszólt.. érdekes neki sem vesz senki lakást.. majd.. akkor azért akartok tőlünk elvenni :) fa.sz rendőr rossz helyen panaszkodott.
- stumpf szerintem nem a fidesz embere.. ez már az előző fidesz kormány idején is látszott..
szándékos társadalmi feszültségeket szítanak.. nem tudom kinek az érdeke..