Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Hathor Előzmény: #370333

Talán érdektelenség van, chart alapján látom nem rosszak a kilátások, de valahogy nem érdekel az egész, nem gondoltam, hogy ide jutok. Maga a piac érdekel, meg az egész téma, az elemzések, csak semmi kedvem spekulálni, hogy most veszek aztán vagy fel megy vagy nem, vagy nyerek, vagy halmozom a buktám. Valószínűleg a külső tényezők miatt is vagyok ilyen állapotban, de itt tartok. Annyiszor mevettem ezeketa szinteket, egyszer sem jutottam vele semmire, így most sem érdekel, fölötte meg már nagyon is drága számomra, annak ellenére is, ha duplázna. Csórok vagyunk, csövesedünk, nem nő a kasszánk, így nem veszünk drágábban :)

Nyersanyag piac megbolondult, iszonyat milyen csúcsokat csinálnak, abban a felgyorsuló szakasz jelei láthatóak. EUR/USD is meglepi a népet mit keres 1.44nél.

Túlburjánzott a piac mindenféle spekulációval, túl sok cég foglalkozik vele, mindenféle kisbüfit bevonnak, próbálnak mindenkit invitálni demo számlákkal, így boldog, boldogtalan nyomkodja a sell, buy gombot. A bitek, bytok dolgoznak továbbra is, érték nincs mögöttük, csak egy újkori játék, amivel a rendszer fejlesztői, nagytőkései keresnek.