Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #36379515év múlva meg mész DLPH után.
Napi 24óra stresszes munka elég megterhelő a szrvezetre.
Biztos vagyok benne, hogy sokan észrevettünk változást az egészségünkben a több éves monitorozás miatt. Akár elektroszmog, akár szem károsodás, akár idegi stresz, akár elhízás, akár gyomor bántalom az ideg miatt, akár aranyér az ülés miatt, akár petyhüdtség az izmok elernyedése a mozgás nélküli éltemódban.
Ezeket össze kell hangolni.
Mindig is mondtam, hogy még tanulnunk kell a piacokat, és az nem egy két év, hanem hosszú 8-10-15éves folyamat.
Én is három éve nyomom 16órában a piacfigyelést, ez az aktivítás az utóbbi időben 8órára csökkent kb. de mellette a fő dolgokat megcsinálom a piacelemzést, árfolyamok alakulása, hírek pásztázása, devizapárok figyelme, chartok szerkesztése napi szinten, azok követése, és nem utolsó sorban minden napszakban gazdasági hírek hallgatása 2-3óránként minimu, de minden reggeli összefoglaló mindenképpen.
Valóban hosszú út vezet a sikerhez. Tegnap voltam megint BÉTen fundamentális elemzésen, szerintem ezt a részét még nem sokan nézzük. P/E, EV/EBITDA, P/BV mutató, árbevévetél, nyereség, költségek, fejlesztések, cég múltja, jövőbe vetett beruházásai, a devizák, nyersanyagok árfolyam alakulása, a tőzsdén szereplő cégekre. A válság hatása egyes cégekre..
Szóval ezen a részen is van mit pótolnunk, fejlesztenünk.
Nem beszélve a sok összefüggésről, aminek felismerésére sok időnek kell eltelnie, hogy belénk vésődjön.
Én szívom továbbra is magamba a tőzsdei tudományokat, összefüggéseket, bár sokan azt mondják nem ezt kel, nem azt kell, inkább nyomni kell neki.
Nálam sem a napi itt ülés a cél már a jövőben, ahhoz szedtem fel annyit a három év alatt, hogy alapot adjon, vannak jövőbeli hosszú terveim, és nem érdekel ebben a tervben az iránytalan piac.