Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #361077

Ne legyetek már naívak!

Ott is a bankok számlákon vezetik a pénzeket és nincs ott a bankokban az ott nyilvántartott pénzeknek a töredéke sem. Főleg Japánban, ahol mindent elektronikusan oldanak meg.

A bankok széfjei pedig biztosra meg vannak építve.

Nem láttátok, hogy hiába ekkora földrengés, majdnem minden ház állt?

Persze, hogy csak könnyű szerkezetes házakat csinálnak, mert azok bírják a földrengéseket.

Egy tisztességes téglaépület már egy 4-5-ös földrengésnél is károsodik, ők pedig nem hülyék ilyeneket építeni!

Ezért vitte el viszont azokat sajnos a víz ilyen könnyen.

Érdekes itt a cunami gyorsabbnak tűnt, mint anno a thaiföldi- úgy a videók alapján. Az elől el is lehetett volna talán futni. De itt brutál gyorsan jött a víz.

Azt nem értem, hogy miért nem ugrottak be az autóikba és menekültek azokkal. Persze, ha mindenki abba ugrik, akkor dugó van...

Ezen én is gondolkodtam már, hogy nem a bankok esetében, de mondjuk egy átlag cég mi a francot csinál? Eltűnik az egész könyvelése, pappírostúl , számítógépestűl.

Hogyan bizonyítja, hogy tartozik neki valaki? Vagy mennyivel? Mit csinál a helyi APEH?

Mondhatják, hogy minden megsemmisült, punk tum?

És vagyonosodási vizsgálat? Hogy bizonyítja be, hogy nem a nulláról folytatta az életét. Vagy hogy addig leadózott mindent?