Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: No para...

Tombolatom Előzmény: #356547

Igen igazad van. De a bef alapjában/cégében van ugye neki rengeteg részvénye és ez alkotja a saját magán vagyonát is. Ilyen téren végül is ott van a pénze ahol a szája is. Én nem akarom isteníteni őt, csak tisztelem mert mai napig az 1970-ben épült nagyon is szerény házában él és önzetlen fickónak tűnik.

Írtam ma egy bejegyzést a stockland blogba amit később be is rakok és ebben leírtam ez én tapasztalatomat az ingatlan válsággal és ugye volt 3 házam és nem védem amerikát ebben, de próbálok logikusan reális lenni. Lehet valakit érdekel.

A saját blogomba ajánlottam már, de aki komolyan itthon ebből akar élni és van legalább 30 ezer $-ja daytradere annak ajánlom az optionmonster fickót. Én se fizettem még elő rá, de a twitteren követem ahol nem mondja meg milyen irányba áll, de pl ma kinyomta nyitás előtt két perccel, hogy JKS és EDNP-el fog kereskedni mert ugrottak jelentés után. Egyből leshortoltam 32.2 körül a JKS-t. Azt se tudtam mi a cég. Most 30-on van. Korán vettem vissza, de így is szép profit. Én is élőben beraktam az én twitteremre a tradeket. A másik is hasonlót alakított.

Nyaralni megyek 14.-én 10 napra, de utána lehet befizetek akár havi 500 dollárt neki mert megéri. Eddig életemben két helyre fizettem be és átverés volt...de ez elég jól tolja.

A nap végén a tőzsde egy szemét játék, de most ebből élek.

Atticus: Én májusra várok korrekciót, de akkor se nagyot. Az igaz, hogy sokat ment fel a tőzsde, de felfogják tolni új csúcsra. Ha nincs nagy arab vagy más válság akkor én nem látok okot miért nem. 2008-ban amint látszik a mai írásomban láttam okot, de most max a nyersanyagok és élelmiszer amit az emelkedő kamatok megfognak fogni valamilyen szinten.