Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Tombolatom Előzmény: #355329

Nagyon ferdített cikk. Mint minden másban ebben is van valami. Az amerikai barátnőim mindig feministábbak voltak mint birtam:) Van igaza más dolgokban is, de szerintem sokkal jobb az életszinvonal, egyszerűbb munkát találni, jobb a nyugdíjasok dolga, van esélyed az "amerikai" álomra. Túl sokat kérne írnom, hogy mindent cáfoljak, de hülyeség. Pont egy francia ingatlanos írja ezt ahol Párizsban a reptéren ott ragadtam már sokszor:))Szerintem aki nem hisz nekem az irány Miami. Most csak 130 ezer a repjegy, csak 70 dollár a szállás southbeachen/nap és igérem, hogy ha elmentek Orlandóba a Disney, Universal Stúdió, MGM parkokba és az outletekbe akkor teli bőrönddel jöttök haza és sok élménnyel...ráaadásul remek sztrádák lesznek, kedves eladók, teli boltok, olcsóbb benzin, olcsóbb márkás ruhák és most 28 fok. Nekem hiányzik most. Teljesen az amerikai átlag évi 35 ezres fizum volt. Ebből nem tettem félre, de jó kocsijaim voltak, motorcsónakom volt, sokat nyaraltam és volt esélyem olcsó hitelekkel befektetni ingatlanokba amikből van végül is a tőkém nagy része. Itthon ezt nettó 200-ból megcsináltam volna?