Re: nincs cím
mobilizmo Előzmény: #353409Az én tippem is hasonló a tiédhez. Két dolog van,ami adhat valami támpontot. Az egyik nekem az,hogy a 3 évvel ezelőtti részvényesi szeánszon /a nyakkendő lerántóson/ egy terem teljesen tele volt részvényesekkel,még a pótszékeken is ültek. Ehhez képest az utolsó szeánszon és a közgyűlésen voltunk /voltatok/kb. 8-10en. Ráadásul ugyanaz a 8-10 ember van ott mindig. Mivel az elmúlt 3 évben papíron csak rossz dolog történt a phy körül,kizártnak tartom,hogy ezt a rv-t meghallva kisbüfik tömegei vásároltak volna.
A másik pedig a pf. fórum napi "forgalma" . Példaként a PE-t írnám kb. 4-5 hónapja. Na ott aztán volt kisbüffencs bőven,amikor emelkedett egyet a papír. Napi 20-25 oldal olvasnivaló,tele ismeretlen nevekkel. Nézd meg , mostanában kb. 2 oldal a termés. De ugyanez igaz a pf-es phy fórumra is. Minden nap ugyanaz a 10-15 név,akik közül szerintem a felének nincs is papírja. És ez a 10-15 név között ott vannak a le és felbeszélők is.
Tris,te nem emlékszel terrasinire az eco-ból? Ott is ő volt az egyik hivatásos lebeszélő,aki mindig ugyanilyen szituban jelent meg . Ráadásul nézd meg az 1 évvel ezelőtti beírását,a phy-be . Ott még úgy írt,mint most a marslakó. Tegnapra meg érdekes módon tökéletesen megtanult helyesen írni.. Szóval itt semmi nem az aminek látszik:)
Azt én sem állítom,hogy nincsenek beragadt emberek,de szerintem lényegesen kevesebben vannak,mint amit itt a többen írtak. /bocs,hogy hosszú lett/