Re: Szigorítaná az abortusz szabályozását a Jobbik
matgab Előzmény: #351522költség haszon mérlegelésnél nem a pénzre gondoltam (legalábbis elsősorban nem). Hanem arra, hogy egy társadalom szempontjából nem hasznos ember fenntartása érdekében 1-3 vagy akár több egészséges embert is feláldozunk, hiszen azok meg sem születnek!
Én azt mondom, hogy a természet jól kitalálta ezt a szaporodás dolgot. Eddig több százezer éven át mindig a jó gének mentek tovább nagy számban.
Most mindenkit életben tart az orvostudomány -gyakran csak önös szakmai érdekeknél vezérelve- és ezáltal az emberiség génállománya leromlik.
Eddig született egy családban 6-12 gyermek. Abból lehet , hogy a fele vagy több is meghalt, de csak a legerősebbek, legellenállóbbak, legjobb génállományú egyedek maradtak fent és tudták magukat reprodukálni.
Ma meg mindenki életben marad. Szerintem ha ez így marad akkor az emberiség 1000 éven belül elkorcsosodik, vagy kipusztul valamilyen betegségben. (nem biztos, hogy ennek a természet nem örülne...)
Tehát nekem az egészséges testben lévő ép lélek védelme a fontos. A többit meg legjobb lenne ha kigyomlálná a természet. De ne az emberek legyenek azok akik életben tartanak, vagy születés előtt gyilkolnak!