Re: nincs cím
Zotya32 Előzmény: #347839Ki korán kel, zsadát lel... a pf-en :))
"Figyelem:
1. Bejelentés a 4. negyedéves beszámolóról 2011.Febr 18 péntek 18-kor, azt ahogy megszoktátok már a Phylaxiától, hogy utolsó pillanatban tesz mindent. Tartalma: kb 600 milliós nyereség.
2. 60ft-os árfolyam március elejére
3. Ceva per meg lesz tartva marcius elején, ahol 200 millió + elmaradt kamatokat megitélik
4. A 46, 51, 58, 66 ft-on vannak a kezdő ellenállások.
5. Minden évben jan 15-jun 15 közt van mozgás a tözsdén, ilyenkor verik fel az árakat. Nos ha ez a paper nem mozdulna meg valamilyen csoda folyamán, akkor wc papirnak jó lesz majd.(bár nem azért vásároltam, vásárolom én sem)
Jelenleg bennt van kb 300.000 db puffer elszorva a hangulat nyomasztására. Nos ezen ugy lehetne a fönökségnek segiteni, ha a kisbüfik kikapkodnák legalább 47-ig.
Ne felejtsétek, a fönökségnek is hivatalos bevallott források szerint 1.4 millió részvényük van(lásd jelentést), amit ugy gondolom mára 100% hogy többre hizott(ugyanis 58ft-on vásároltak maguknak phylaxiát, akkor 44ft-ért miért ne tennék meg).
Szándékosan lenn van tartva az árfolyam, valaki erősen gyöjtöget.
Már csak kevesebb mint 1 hónap van az árfolyam lépcsözetes fokozatos megindulásáig.
Aki szeretne 44-en venni, annak meg szép álmodozást, mert annak az időszaknak már vége.Én speciel nem sajnálom vásárolni 51-ft-ig, mert tulajdonképpen 1 hónapon belül +33% amit várok, December végére meg +100%. Szerintem alábecsülöm a dolgot, de ennyivel meg leszek elégedve, mert az OTP ugyis csak 7% kamatot ad.
Gondolkodjatok!, nem azért veszik 100.000-es nagyságrendben, hogy 1-2 ft-al kitömjék a népet.
zsada"
Mi (ki) jön még??