Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Atticus Előzmény: #347195

Minden jóslat delpho-i értelmű, és ez csak a végén szokott kiderülni, éppen ezért érdemes rugalmasan kezelni, ha már információhoz akarunk jutni egy jóslatból.. Például: én annyit látok, hogy a legtöbb jóslat egyetért egy új háborúban. És a lehetséges ki-kivel, hogyan, miértre a legjobb válasz talán, hogy az iszlám vs. európa, vagy ott van az utolsó pápa jóslat, nukleáris vagy vegyi háború, akár biológiai.. ezek közül több számunkra "észrevehetetlenül" is megvalósulhat, például: lehet hogy a mostani h1n1, már hatásosabb lesz, vagy tudom is én.. Aki szigorúan foggal körömmel ragaszkodik a megjelölt időpontokhoz az nagyot téved.. Kicsit, sőt nem is, ez pont olyan mintha valaki xy okoktól vezérelve 2006-ban shortolni kezdett és kitart.. Vajon mit mondanak erről az emberről 2007 májusában, és mit mondanak 2009 márciusában... Az egyik esetben hülyének, aztán zseninek titulálják, arról nem is beszélve, hogy azok az xy okok amiért annak idején shortolt, valószínű nem csak, vagy nem teljesen úgy valósultak meg, mint ahogy vizionálta. A lényeg abban lakozik, hogy türelmes, jó megfigyelő volt vagy sem, hisz időközben feladhatta volna az egész játszmát..