Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: rokkant nyugdíjas

filter Előzmény: #336125

Ha ez ilyen egyszerű lenne, ahogyan azt gondolod még munkanélküli segélyre se kellene költeni.

Azt látom nem találkoztál még ezen emberek problémájával és csak is egyes esetekből ítélkezel, amit a média sugallt neked sajnos.

Végül is kijelenthetjük ez az ország a csalók országa, rendes emberek nincsenek is, mert van aki a bérével játszadozik, van aki a táppénzzel, van aki a rokkant nyugdíjjal és még sorolhatnám. Minden területen vannak visszaélések, de ezekre azt mondani, hogy ez az általános az enyhén szólva is túlzás.

Nekem az a problémám, hogy nem látom a késztetést a kormány oldaláról, hogy megoldja és segítse ezeket az embereket.

A segítés nem ott rejlik, hogy kiteszem őket az utcára....

Ha minden igaz mától a hajléktalanoknak kell távozniuk az aluljárókból, valóban nem ott a helyük, de még nem hallottam arról, hogy alakítottak volna nekik külön befogadó helyet.

Ugyanez igaz a rokkant nyugdíjakra is, nem az a megoldás, hogy kiteszik őket az utcára. Először is tisztába kellene tenni a valós számokat, aki már elérte a nyugdíjkorhatárt azt nyugdíjasként kezelni. Lehet meglepődnénk, mert ezek a számok már mást mutatnának.

Én nem látok törekvést a kormány részéről a szegények, betegek, középosztály jobb életkilátásainak javulására.

Mondják azt, hogy erre nincs pénz, de kérdezem arra miért van, hogy a gazdagok még többet keressenek jövőre?