Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Kezdő Előzmény: #334933

Hagyd már ezeket a csodaelemzéseket... 32000-es BUX-ot emlegettek az idén, egy ismerősöm bedőlt ennek, nagyon durva mínuszban zárja az évet... Nem szabad ezeket elhinni. Már írtam korábban, hogy megfigyeltem, amikor a Gazdrádió kommentárjában megy a letargia, már emelkedünk, amikor az öröm megy, akkor meg szinte azonnal bukta lesz. Szoktam Chartcentert, elemzésközpontot nézni, Szarvasvadászt a Portfólión, egy időben Möbius site-jára is előfizettem, az utóbbi kettő ért valamit, a többi semmit. Sajnos Egon se, amíg követtem. A traderszobát írta valaki, az abban írt kereskedési ötlet rovat tetszik, de hát nem annyira a magyar tőzsdéről szól.

Kezdőként próbálok rajzolgatni, megérteni a híreket, illetve azt követni, ami abban a könyvben van, amit elküldtem neked, olvastad már? :-) A hírek követése gyakran kudarcos eredményt hoz, nem annyira ugrok már ezekre. (Nézd meg: leminősítettek? Semmi sem történt, vagy inkább emelkedtünk... Richter felvásárol? Sehol a csodás emelkedés...)

Az első év nekem arra volt jó, hogy megtanultam, nem szabad kapkodni, érzelmek elfelejtve, mindig meg kell tudnom mondani, mit miért teszek, és nagyon felejtő az, hogy azért vegyek/adjak el valamit, mert épp nem vagyok pozícióban, és így "játékon kívül" vagyok.

Lássuk a példát a hírekre hétfőn reggel! Most épp Magyarország Fitch (jól írom?) általi leminősítést emlegették. Nem tudom, kinek lesz ez új hír, nekem ez az. Ezért esni kellene akkor is, ha a dollár, a DAX és az amerikai futures-ök nem esnek.

-- Mondom gyenge short bukóban, ~400 pont eséssel elégedett lennék a hétre. --